GRAD SKRADIN

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

Grad Skradin osigurao sredstva za rad udruge Šibenik Meteo u 2017. godini

Objavljeno: 09.02.2017, 10:40h

Grad Skradin pridružio se pojedinim lokalnim jedinicama sa područje naše županije i udrugi Šibenik Meteo osigurao iz proračuna namjenska sredstva u iznosu od 3500kn za održavanje opreme koju je udruga instalirala na području Grada Skradina.

– Sredstva koja izdvajamo možda nisu velika, ali s tim sredstvima udruge mogu izrazito kvallitetno funkcionirati. Sukladno dizanju proračuna, stavke za sve, pa tako i za same udruge će rasti. Vjerujem da ćete kvalitetno opravdati sredstva, a ja ću se truditi da vam pomognem. Svaka kuna dobro dođe, kazao je gradonačelnik  Dujić.

Sredstava za nabavu i montažu opreme u Skradinu osigurana su u sklopu projekta "Meteo Krka" s kojim je udruga aplicirala na raspisani natječaj NP Krka sredinom prošle godine.

Osim u Skradinu udruga ima opremu i u obližnjim Dubravicama, a do početka sezone na odmorištu Krka u planu je postavljanje panoramske kamere te dodatne AMP, a po završetku radova na novom pristaništu u Skradinu i sonde za mjerenje temperature vode.

NOVOSTI

 

Copyright © 2023   •   Grad Skradin - Službene stranice   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja