GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

Održana 16. sjednica Gradskog vijeća Grada Skradina

Objavljeno: 19.08.2019, 09:43h

U Uredu gradonačelnika Grada Skradina održana je 16 . sjednica Gradskog vijeća Grada Skradina, s početkom u 10,30 sati.

Na navedenoj sjednici  donesene su II Izmjene i dopune Proračuna Grada Skradina za 2019.g., te sukladno tome donesene su Izmjene i dopune Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Grada Skradina u 2019.g. (II), kao i  Izmjene i dopune Programa javnih potreba u kulturi  na području Grada Skradina za 2019.g. (II).

U daljnjem tijeku sjednice, temeljem Zakona o komunalnom gospodarstvu, doneseni su: Zaključak o davanju prethodne suglasnosti na prijedlog Općih uvjeta isporuke komunalne usluge parkiranja na uređenim javnim površinama, kao i Zaključak o davanju prethodne suglasnosti na prijedlog Općih uvjeta komunalne usluge korištenja javnog WC-a.

Gradsko vijeće Grada Skradina jednoglasno je donijelo Odluku o pristupanju Udruzi Mreža Nikola Tesla, čiji je cilj promicanje i zaštita digniteta imena i djela Nikole Tesle u Hrvatskoj i svijetu, povezivanje europskih država, gradova, regija, znanstvenih i stručnih institucija, kulturnih i turističkih institucija udruga i ostalih partnera koji baštine povijest života, školovanja i rada svjetskog velikana Nikole Tesle te promicanja hrvatske i europske prošlosti i baštine Nikole Tesle.

 

Jedna od točaka dnevnog reda sjednice bila je i Odluka o imenovanju ulice na području Grada Skradina, te s njom povezana Odluka o dopuni Odluke o nerazvrstanim cestama na području Grada Skradina.

 

Na sjednici je donesena i Odluka o imenovanju vršitelja dužnosti ravnatelja Gradske knjižnice „Ivan Pridojević“ Skradin, te je Gradsko vijeće Grada Skradina dalo suglasnost na Statut Gradske knjižnice „Ivan Pridojević“ Skradin.

 

Uoči rasprave i glasovanja po točkama dnevnog reda, vijećnici su postavljali vijećnička pitanja gradonačelniku i njegovoj nazočnoj zamjenici, te je verificiran Zapisnik s 15. sjednice Gradskog vijeća Grada Skradina od 28. lipnja 2019.g.

NOVOSTI

 

Copyright © 2020   •   Grad Skradin - Službene stranice   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja