Trg Male Gospe 3, 22222 Skradin   •     +385 (0)22 771 076   •     grad.skradin@si.t-com.hr

Održana 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Skradina

Održana 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Skradina

  Objavljeno: 27.05.2022, 09:36h

U prostorijama Kulturnog centra u Skradinu održana je 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Skradina,  s početkom u 10,30 sati.

Od 13 vijećnika, sjednici je nazočilo 9 vijećnika koji su jednoglasno usvojili predloženi dnevni red. Za sjednicu je utvrđen dnevni red s 7. točaka. Prva točka dnevnog reda bilo je Izvješće Mandatne komisije o stavljanju mandata vijećnika Jure Mandušića u mirovanje iz osobnih razloga i  određivanju zamjenika Ivana Banića, koje su vijećnici primili na znanje.

Na sjednici su, sukladno utvrđenom dnevnom redu, jednoglasno doneseni slijedeći dokumenti: Prijedlog I Izmjena i dopuna Proračuna Grada Skradina za 2022.g., Prijedlog Izmjene i dopune Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Skradina u 2022.g.(I), Prijedlog Izmjene Programa pomoći socijalno ugroženim osobama na području Grada Skradina za 2022.godinu (I), Prijedlog Odluke o otpisu potraživanja, te Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o uključivanju u inicijativu osnivanja Lokalne akcijske grupe u ribarstvu na području Šibensko-kninske županije. Na kraju sjednice, vijećnici su jednoglasno donijeli i Zaključak o davanju prethodne suglasnosti na Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o radu Gradske knjižnice „Ivan Pridojević“ Skradin.

Prije rasprave i glasovanja po točkama dnevnog reda, vijećnici su postavljali vijećnička pitanja gradonačelniku, te je verificiran Zapisnik s 8. sjednice Gradskog vijeća Grada Skradina od 31. ožujka 2022.g.

1
POZIV
docx | 22.40 KB