GRAD SKRADIN

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

Početna Konferencija projekta "Budimo im podrška II"

Objavljeno: 02.12.2020, 13:24h

Grad Skradin kao nositelj projekta s partnerima Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Šibenik i Centrom za socijalnu skrb Šibenik provodi projekt„“Budimo im podrška II“ u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava "Zaželi – Program zapošljavanja žena – Faza II" .

Kroz projekt je zaposleno 20 žena. Osim njih, u okviru navedenog projekta zaposlena su 2 djelatnika. Radi se o voditelju projekta koji je zadužen za vođenje i nadzor projekta i njegovih aktivnosti, te koordinatoru aktivnosti koji je zadužen za upravljanje aktivnostima i asistiranje voditelju projekta u obavljanju poslova na provođenju i  realizaciji projekta. Projekt je predstavljen na danas održanoj početnoj konferenciji, u skladu sa epidemiološkim mjerama i uz prisustvo minimalnog broja ljudi.

20 žena će se brinuti za 120 korisnika s područja Grada Skradina kojima će se kroz razne vidove pomoći olakšati život posebno u uvjetima epidemije (pomoć u održavanju čistoće, dostavi namirnica, pripremi obroka, pomoć u osobnoj higijeni, te psihosocijalna pomoć, dostava lijekova i plaćanje računa)

Za 13 zaposlenih žena je omogućena edukacija odnosno osposobljavanje za „Gerontodomaćicu“ koja će se obavljati u suradnji sa „Pučkim otvorenim učilištem Libar“. 

Projekt „Budimo im podrška II““ sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda kroz „Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020“. Ukupna vrijednost projekta je 1.795.700,00 kuna, a traje 18 mjeseci.

NOVOSTI

 

Copyright © 2023   •   Grad Skradin - Službene stranice   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja