GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

Poziv na završnu konfrenciju u sklopu projekta „Lokalni program za mlade Grada Skradina“

Objavljeno: 21.09.2018, 10:23h

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ održat će završnu konferenciju projekta „Lokalni program za mlade Grada Skradina“, 24.09.2018. godine u 17:00 h u prostoru gradske uprave, tj.  kongresne sale Grada Skradina - Trg Male Gospe 3, Skradin.

Navedeni projekt Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ provodila je u suradnji sa Gradom Skradinom koji je nositelj projekta financiranog od strane  Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Kroz aktivnosti projekta provedeno je istraživanje o potrebama mladih sa područja Grada Skradina, te je na temelju dobivenih rezultata izrađen Prijelog lokalnog programa za mlade koji će biti upućen na usvajanje Gradskom vijeću Grada Skradina.

Svrha provedbe ovoga projekta je poboljšanje uvjeta života mladih ljudi te poboljšanje učinkovitosti organizacija mladih / za mlade u Gradu Skradinu.

Stoga Vas pozivamo da se odazovete i sudjelujete na završnoj konferenciji koju će voditi predstavnici Grada Skradina i predstavnici Udruge mladih „Mladi u EU“. 

Veselimo se Vašem dolasku!

NOVOSTI

 

Copyright © 2019   •   Grad Skradin - Službene stranice   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja