+385 (0)22 771 076     grad.skradin@si.t-com.hr  

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

Poziv za sudjelovanje na fokus grupi za osobe koje rade s mladima na području Grada Skradina u sklopu projekta „Lokalni program za mlade Grada Skradina“

Objavljeno: 21.05.2018, 12:50h

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ Vas poziva na fokus grupu za osobe koje rade s mladima na području Grada Skradina, koja će se održati 23. svibnja 2018. godine u 18:00 h u prostoru gradske uprave, tj. kongresne sale Grada Skradina – Trg Male Gospe 3, Skradin.

Grad Skradin provodi projekt „Lokalni program za mlade Grada Skradina“ u partnerstvu sa Udrugom mladih „Mladi u EU“, koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Aktivnosti projekta se provode u gradu Skradinu a cilj je izrada „Lokalnog programa za mlade Grada Skradina“, kako bi se poboljšala kvaliteta njihovog života. 

Grad Skradin će u suradnji s Udrugom ispitati potrebe mladih te osmisliti, raspisati i usvojiti Lokalni program za mlade, čime će započeti nova faza provedbe javnih politika za mlade u gradu Skradinu.

Pozivamo sve zainteresirane  da sudjeluju u provedbi „Lokalnog programa za mlade Grada Skradina“, kako bi se mogao donijeti kvalitetan lokalni program koji će biti na korist mladima a uključivao bi teme obrazovanja i informatizacije mladih, zapošljavanja i poduzetništva, socijalne politike, zdravstvene zaštite i ekologije, aktivnog sudjelovanja mladih u društvu, kulturu, sport i slobodno vrijeme, te mobilnost i informiranje mladih grada Skradina.

Bila bi nam iznimna čast da se odazovete, sudjelujete i podijelite Vaše mišljenje.

Veselimo se Vašem dolasku!

NOVOSTI

 

Copyright © 2019   •   Grad Skradin - Službene stranice   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja