+385 (0)22 771 076     grad.skradin@si.t-com.hr  

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

Poziv za sudjelovanje na predstavljanju projekta „Lokalni program za mlade Grada Skradina“

Objavljeno: 12.04.2018, 12:18h

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ Vas poziva na predstavljanje projekta „Lokalni program za mlade Grada Skradina“ koje će se održati 17.04.2018. godine u 18:00 h u prostoru gradske uprave, tj.  kongresne sale Grada Skradina - Trg Male Gospe 3, Skradin.

Grad Skradin provodi projekt „Lokalni program za mlade Grada Skradina“ u partnerstvu sa Udrugom mladih „Mladi u EU“, koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Aktivnosti projekta se provode u gradu Skradinu a cilj je izrada Lokalnog programa za mlade Grada Skradina, kako bi se poboljšala kvaliteta njihovog života.

Grad Skradin će u suradnji s Udrugom ispitati potrebe mladih te osmisliti, raspisati i usvojiti Lokalni program za mlade, čime će započeti nova faza provedbe javnih politika za mlade u gradu Skradinu. Ovim projektom ukazat ćemo na činjenicu da je promjena moguća ako se lokalne vlasti i organizacije civilnog društva udruže te zajedničkim snagama pokrenu projekte koji će dovesti do poboljšanja kvalitete života mladih.

Stoga Vas pozivamo da se odazovete i sudjelujete na predstavljanju projekta. O projektu će govoriti predstavnici Grada Skradina i predstavnici Udruge mladih „Mladi u EU“. 

Veselimo se Vašem dolasku!

NOVOSTI

 

Copyright © 2019   •   Grad Skradin - Službene stranice   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja