GRAD SKRADIN

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

Projekt "Budimo im podrška II"

Objavljeno: 13.10.2020, 12:00h

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske je, u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava "Zaželi – Program zapošljavanja žena – Faza II", prihvatilo projekt te Gradu Skradinu odobrilo iznos prihvatljivih troškova i stopostotno financiranje projekta u iznosu od 1.795.700,00  kuna.

Radi se o projektu koji će trajati 18 mjeseci, a u okviru kojeg će se zaposliti 20 žena s područja Grada Skradina koje će se 12 mjeseci brinuti o 120 starijih i nemoćnih osoba. Osim njih, u okviru navedenog projekta zaposlena su 2 djelatnika. Radi se o voditelju projekta koji je zadužen za vođenje i nadzor projekta i njegovih aktivnosti, te koordinatoru aktivnosti koji je zadužen za upravljanje aktivnostima i asistiranje voditelju projekta u obavljanju poslova na provođenju i  realizaciji projekta.

Uz pružanje usluga pomoći starijim i nemoćnim osobama, za 13 zaposlenih žena također je projektom omogućeno obrazovanje, odnosno osposobljavanje za njegovateljice starijih i nemoćnih osoba. Žene koje će biti angažirane moraju imati maksimalno srednju stručnu spremu i biti na evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Partneri u programu su Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Šibenik i Centar za socijalnu skrb Šibenik.

# Dokument: Format: Veličina:
1.) Javni poziv docx 17.15 KB
2.) Prijava na poziv docx 17.41 KB
3.) Javni poziv za prijam u Radni odnos na određeno vrijeme za potrebe aktivnosti u sklopu projekta Budimo im podrška II docx 12.65 KB
4.) Izjava o prihvaćanju obveze pohađanja docx 16.52 KB
5.) Izjava o povjerljivosti docx 15.97 KB

NOVOSTI

 

Copyright © 2022   •   Grad Skradin - Službene stranice   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja