+385 (0)22 771 076     grad.skradin@si.t-com.hr  

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

U Skradinu je danas održana druga fokus grupa u sklopu projekta "Lokalni program za mlade Grada Skradina".

Objavljeno: 24.05.2018, 08:54h

Ciljna skupina bile su osobe koje rade s mladima na području Grada Skradina.

Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, nositelj projekta je Grad Skradin, a partner na projektu je udruga mladih " Mladi u Europskoj uniji".

Na fokus grupi su prisustvovali predstavnici udruge "Mladi u Europskoj uniji", voditeljica i asistentica projekta "Lokalni program za mlade Grada Skradina" te predstavnici Osnovne škole Skradin, Gradske knjižnice "Ivan Pridojević", NP Krka i Gradske glazbe Skradin. Kao gošće na fokus grupi prisustvovale su i dvije predstavnice Zaklade Kajo Dadić.

Na navedenoj fokus grupi raspravljalo se o načinu života mladih u gradu Skradinu, njihovim navikama, obrazovanju, školskim i izvanškolskim aktivnostima, zdravstvu, kulturi i brojnim drugim temama.

Za kraj je najavljena skora obrada podataka na temelju prikupljenih anketnih upitnika te predavanje na temu uključenost mladih u društvo "Uključi se i ti".

NOVOSTI

 

Copyright © 2019   •   Grad Skradin - Službene stranice   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja