GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

NATJEČAJI

  ZATVOREN     od 06.02.2020. do 21.02.2020.

 

NATJEČAJ za prodaju građevinskog zemljišta na području Poslovne zone Skradin: Zona mješovite namjene KOSA, Ićevo

 

Predmet natječaja je prodaja određenog i u grafičkom prikazu iskazanog građevinskog zemljišta na području Poslovne zone Skradin: Zona mješovite namjene “KOSA”, Ićevo, a radi izgradnje gospodarsko-proizvodnih sadržaja, i to baš pojedinačni prostor kako slijedi:

- dio k.č. 589/28 (1,2,3,4,5,6,7,1) K.O. Rupe, oznaka parcele “B1”, površine 3000 m2.

Smještaj i prikaz prostora buduće građevinske parcele prikazan je na geodetskom snimku od 30. siječnja 2020. godine, koji je na uvidu svim zainteresiranim ulagačima i ponuditeljima u prijemnom uredu zgrade gradske uprave. Opis, prostorno određenje i grafički prikaz dijela građevinskog zemljišta sadržan je u natječajnoj dokumentaciji za prostor buduće građevinske parcele koja je predmet natječaja.

Namjena i ostali uvjeti za građenje na građevinskom zemljištu, koje je predmet natječaja, sadržani su u natječajnoj dokumentaciji. Predmetno građevinsko zemljište u Zoni mješovite namjene  KOSA u Ićevu prodaje se u neuređenom prirodnom stanju sa izgrađenom pristupnom cestom do međe nekretnine uz mogućnost priključenja nekretnine na komunalnu infrastrukturu.

 

# Dokument: Format: Veličina:
1.) NATJEČAJ za prodaju građevinskog zemljišta na području Poslovne zone Skradin: Zona mješovite namjene KOSA doc 44.00 KB

 

  Filteri
  Poništi filtere

 

Copyright © 2020   •   Grad Skradin - Službene stranice   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja