Trg Male Gospe 3, 22222 Skradin   •     +385 (0)22 771 076   •     grad.skradin@si.t-com.hr

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI (INTERVJU): gerontodomaćica/radnica za pružanje socijalnih usluga starijim i nemoćnim osobama s područja Grada Skradina, projekt „Budimo im podrška“, Zaželi - Program zapošljavanja žena.

ISTEKLO     od 16.05.2018. do 18.05.2018.

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI (INTERVJU): 

  1. Povjerenstvo za provedbu natječaja  utvrdilo je kako provjeri znanja i sposobnosti putem intervjua zbog obavljanja privremenih poslova, na radno mjesto: gerontodomaćica/radnica za pružanje socijalnih usluga starijim i nemoćnim osobama s područja Grada Skradina, prijam u radni odnos na određeno vrijeme (24 mjeseca) za potrebe aktivnosti u sklopu projekta Budimo im podrška. MOGU pristupiti slijedeće kandidatkinje: 
  1. Sandra Grđan
  2. Jasna Stanković
  3. Mara Bijelić
  4. Vesna Pavasović
  5. Gordana Matić
  6. Ankica Bačić
  7. Kata Žižić
  8. Marina Radaš
  1. Kandidatkinje pozvane na testiranje (navedeni pod točkom I.) trebaju pristupiti intervjuu u Vijećnicu Gradske uprave Grada Skradina (Trg Male Gospe br. 3/I), dana 18.  (osamnaesti) svibnja 2018.g. (petak) u 10,00 sati.
     
  2. Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu, Ne postoji mogućnost naknadnog testiranja, bez obzira na razloge koje pojedinu kandidatkinju eventualno priječe da testiranju pristupi u naznačeno vrijeme. Smatra se da je kandidatkinja, koja se navedenog dana ne odazove do termina navedenog pod točkom II. ovog Poziva, bez obzira na razloge, povukla prijavu na natječaj. Smatrat će se da je prijavu povukla i kandidatkinja koja ne predoči osobnu iskaznicu ili putovnicu.

 

  1. Ovaj poziv objavljuje se na web-stranici Grada Skradina:

http://www.grad-skradin.hr/stranice/projekt-budimo-im-podrska/65.html

 

1
Poziv na intervju
docx | 320.10 KB