GRAD SKRADIN

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje nabave drugih obrazovnih materijala za 2022./2023. školsku godinu.

Objavljeno: 02.09.2022, 10:21h

Pozivaju se roditelji učenika osnovnih škola, bez obzira na osnivača škola koje učenici pohađaju, za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje nabave drugih obrazovnih materijala za  2022./2023. školsku godinu.

Zahtjev, kojeg je neophodno vlastoručno popuniti, te uz isti priložiti: presliku osobne iskaznice za oba roditelja državljane RH s prebivalištem na području Grada Skradina, odnosno ako je jedan od roditelja stranac, presliku putovnice s važećom klauzulom odobrenja stalnog boravka na području Grada Skradina ili osobne iskaznice, a ako se radi o samohranom roditelju popunjenu izjavu pod materijalnom i kaznenom odgovornošću, potvrdu o upisu djeteta u školsku godinu 2022./2023. i podatak o tekućem računu (IBAN) podnositelja zahtjeva.

Obrazac Zahtjeva za sufinanciranje nabave drugih obrazovnih materijala za 2022./2023. školsku godinu, kao i izjavu za samohranog roditelja, možete preuzeti s web stranice Grada Skradina: www.grad-skradin.hr ili na prvom katu zgrade gradske uprave u pisarnici, isto popunite te zajedno s gore navedenim dokumentima dostavite poštom (adresa na zahtjevu) ili osobno u pisarnici Grada Skradina, počevši od 5. rujna 2022. godine, a krajnji rok je zaključno sa 30. rujna 2022. godine. Nepravodobno podneseni zahtjevi neće se razmatrati.

NAPOMENA: Za učenike upisane u Osnovnu školu Skradin, potvrde o upisu se ne prilažu uz zahtjev, iste će Grad Skradin preuzeti od škole. 

# Dokument: Format: Veličina:
1.) Javni poziv docx 72.91 KB
2.) Odluka docx 19.54 KB
3.) Zahtjev za sufinanciranje drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola doc 42.50 KB
4.) Izjava samohrani roditelj drugi obrazovni materijal docx 13.15 KB

NOVOSTI

 

Copyright © 2023   •   Grad Skradin - Službene stranice   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja