GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

Održana 15. sjednica Gradskog vijeća Grada Skradina

Objavljeno: 28.06.2019, 12:33h

U Uredu gradonačelnika Grada Skradina održana je 15. sjednica Gradskog vijeća Grada Skradina,  s početkom u 10,30 sati.

Na sjednici jednoglasno je usvojen Zaključak o prihvaćanju Godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Skradina za 2018.g., u tekstu kako je i priložen Zaključku, te Odluka o raspodjeli rezultata poslovanja za 2018.g. Isto tako, jednoglasno su doneseni slijedeći zaključci:  Zaključak o prihvaćanju financijskog izvješća Gradske knjižnice „Ivan Pridojević“, Skradin, za 2018.g.,  Zaključak o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Grada Skradina, za 2018.g., Zaključak o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Skradina, za 2018.g.,  Zaključak o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Programa javnih potreba u kulturi na području Grada Skradina za 2018.g., Zaključak o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Programa javnih potreba u športu na području Grada Skradina za 2018.g., Zaključak o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Programa pomoći socijalno ugroženim osobama na području Grada Skradina za 2018.g., Zaključak o prihvaćanju Izvješća o poslovanju tvrtke „RIVINA JARUGA“ d.o.o. Skradin, za 2018.g., te Zaključak o prihvaćanju Izvješća o poslovanju Turističke zajednice Grada Skradina, za 2018.g.

U daljnjem tijeku sjednice donesena je Odluka o redovitom godišnjem financiranju političkih stranaka i članova izabranih s lista grupe birača zastupljenih u Gradskom vijeću Grada Skradina za 2019.g..

Sukladno Zakonu o knjižnicama i knjižničnoj djelatnosti  („Narodne novine“, br. 17/19) donesena je i Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Gradske knjižnice „Ivan Pridojević“ Skradin.

Na kraju sjednice donesena je  Odluka o ispravku Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za područje Grada Skradina, te  Odluka o imenovanju članova Povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda Grada Skradina.

Kao i gore prethodno navedeni Zaključci, sve odluke također su usvojene  jednoglasno.

Uoči rasprave i glasovanja po točkama dnevnog reda, vijećnici su postavljali vijećnička pitanja gradonačelniku i njegovim zamjenicima, te je i verificiran Zapisnik s 14. sjednice Gradskog vijeća Grada Skradina od 2. svibnja 2019.g.

# Dokument: Format: Veličina:
1.) Poziv docx 20.30 KB

NOVOSTI

 

Copyright © 2020   •   Grad Skradin - Službene stranice   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja