+385 (0)22 771 076     grad.skradin@si.t-com.hr  

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA „BUDIMO IM PODRŠKA“ GRADA SKRADINA

Objavljeno: 08.06.2018, 09:45h

Danas je u gradu Skradinu održana početna konferencija projekta „Budimo im podrška“ Grada Skradina financiranog od strane Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda, vrijednog 1.899.251,20 kuna.

Cilj projekta je zapošljavanje teže zapošljivih skupina, žena starijih od 50 godina i briga o starijima i nemoćnima. 1.6.2018. potpisan je ugovor sa 8 žena pripadnica ciljnih skupina koje će u slijedeća 24 mjeseca brinuti o 48 korisnika, to su uglavnom ljudi iz ruralnih, prometno izoliranih područja grada Skradina kojima je pomoć u ovakvom obliku uistinu i potrebna, a kojima već nije osigurana na neki drugi način. Osim njih, u okviru projekta zaposlena su 2 djelatnika.

Radi se o voditelju projekta koji je zadužen za vođenje i nadzor projekta i njegovih aktivnosti, te koordinatoru aktivnosti koji je zadužen za upravljanje aktivnostima i asistiranje voditelju projekta u obavljanju poslova na provođenju i  realizaciji projekta. Uz pružanje usluga pomoći starijim i nemoćnim osobama, za 8 zaposlenih žena također je projektom omogućeno obrazovanje, odnosno osposobljavanje za njegovateljice starijih i nemoćnih osoba, kao i osposobljavanje za pomoćne kuharice. 

Partneri u programu su Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Šibenik i Centar za socijalnu skrb Šibenik.

NOVOSTI

 

Copyright © 2019   •   Grad Skradin - Službene stranice   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja