GRAD SKRADIN

GRAD SKRADIN
SLUŽBENE STRANICE

Svečano otvorenje Dječjeg vrtića Skradin

Objavljeno: 19.05.2021, 08:53h

Danas u 10 sati svečano je otvoren Dječji vrtić Skradin, a otvorenju je, uz gradonačelnika i ravnateljicu vrtića, kao domaćine, nazočio i državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede, gospodin Šime Mršić.

Dječji vrtić Skradin sufinanciran je sredstvima Europske unije. Odlukom o dodjeli sredstava Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Gradu su dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od skoro 7,5 milijuna kuna.

Gradnja vrtića je započela u prosincu 2018. godine, a primopredaja gotovog objekta izvršena je 01.07.2020.godine, dok je uporabna dozvola ishodovana u prosincu 2020.godine.

Sveukupna  investicija iznosila je nešto više od 9 milijuna kuna.

Kapacitet vrtića je za 75 djece, a za odgoj i igru su im na raspolaganju 4 sobe, od kojih je jedna trenutno prenamijenjena u dvoranu.

Gradonačelnik je istaknuo kako je izgradnja vrtića bila snažna potreba naše zajednice, koja ovim pokazuje da želi najbolje za one koji su naša budućnost, za našu djecu, a o tome koliko su oni sretni u novom prostoru, najbolje govore njihovi osmjesi!!

NOVOSTI

 

Copyright © 2023   •   Grad Skradin - Službene stranice   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja